Meblik.siZakaj Meblik?Evropsko podjetje z vrednotami

Evropsko podjetje z vrednotami

Začetek naše zgodbe sega v leto 2006, ko sta se 2 prijatelja odločila, da svetu ponudita inovativne rešitve na področju pohištva za otroške sobe. Tako so nastale prve garderobne omare, postelje in mize z edinstvenim značajem. Danes v domovini zaposlujemo preko 300 ljudi, hkrati pa vstopamo na mnoga tuja tržišča.

Ker v našem podjetju verjamemo, da je poleg širjenja poslovanja, potrebno širiti tudi dobre stvari, sodelujemo z različnimi dobrodelnimi organizacijami. Na Poljskem sodelujemo s fundacijami 'Lepi angeli', 'Imam sanje' in 'SOS otroške vasi', s katerimi obnavljamo sobe otrok v stiski. Prav tako pa pomagamo tudi pri oblikovanju javnih površin za otroke. Tako mo poskrbeli za nova otroška igrišča v Varšavi, Torunu, Rzesovu in Veliki Visli na Poljskem.

Že od leta 2008 sodelujemo tudi s Poljsko humanitarno organizacijo.  Skupaj z njimi smo financirali izgradnjo 4 vodnjakov v Južnem Sudanu, kar je znatno izboljšalo kakovost bivanja prebivalcev v mestih Bor in Kuerdiek.

K našemu uspehu prispeva več različnih elementov. Dobavitelji, zaposleni in VI, drage stranke! Brez vas ne bi mogli razvijati naših izdelkov in zagotavljati kakovostnih storitev. Vendar pa je to šele naš začetek. Veliko idej imamo še za uresničiti, imamo pa tudi veliko energije za njihovo realizacijo, zato z veseljem poprimemo za delo.

Go top