Meblik.siZakaj Meblik?Varnost in certifikati

Varnost in certifikati

Zaobljeni robovi, popolnoma varni laki na vodni osnovi nemških in italijanskih dobaviteljev, BLUM vodila s sistemom mehkega zapiranja in doživljenjsko garancijo ter kakovostno okovje so lastnosti, ki jamčijo, da je vse naše pohištvo tako funkcionalno kot tudi varno.

 

Varnostni certifikati

Pomembno je, da je prostor odraščanja za vsakega otroka 100-odstotno prijazen. Pohištvo Meblik odlikujejo številni certifikati za varnost in kakovost, ki smo jih v podjetju pridobili z različnimi testiranji tehničnih zahtev za otroške sobe, predpisanih s strani Evropske unije. Večina naših pohištvenih kosov ima tudi certifikat TÜV Rheinland in oznako Test+Monitronig. Slednja dokazuje, da v podjetju zagotavljamo ponovljivost proizvodnje naših izdelkov in stabilnost proizvodnega procesa, ki se potrjuje s skladnostjo vzorčnim izdelkom.

Rezultati testiranj

Prav vsak kos našega pohištva serijske proizvodnje gre skozi različna testiranja varnosti in kakovosti. Doslej je vse pohištvo vsa testiranja pozitivno prestalo. V spodnji galeriji si lahko ogledate, kakšne teste je prestalo naše pohištvo.

Go top