Meblik.siNovosti

Večna klasika

Že res, da vsaka sezona prinese na področje notranjega oblikovanja nove barve, vzorce in trende, toda ena stvar je nespremenljiva – večna klasika. Oglejte si nove kolekcije brezčasnega pohištva, ki jih je za vas pripravila ekipa naših najboljših oblikovalcev:

Klasično oblikovano pohištvo je mogoče vedno kombinirati z modernimi dodatki. Lahko pa se odločite za nakup klasično oblikovanega pohištva z modernimi prvinami.

Čudovito klasično oblikovanje

Vse naše kolekcije pohištva se med seboj oblikovano razlikujejo, a jih povezuje skupna barvna paleta. Klasično oblikovanemu pohištvu se najlepše podata brezčasna bela in nežna siva, zato smo za vse pohištvo v stilu brezčasne klasike izbrali prav ti dve barvi. Kot piko na i pa smo klasičnim linijam dodali še elegantne ilustracije.

V brezčasnem klasičnem duhu smo oblikovali tudi čudovito rustikalno pohištvo, ki spominja na stil notranje opreme britanskega kraljevega dvora. Enostavne geometrične gravure na ličnicah pa prikličejo v spomin prešitje, ki poznamo iz mehko oblazinjenih kavčev Chesterfield. S takšnim združevanjem smo na trg poslali povsem nov in edinstven izdelek! Kraljevsko navdahnjeno pohištvo je na voljo v dveh barvnih različicah – siva (Royal Grey) in bela (Royal White).

Boho je prav posebna kolekcija pohištva za dekleta. V znamenju elegantne čipke in diamantnih ročajev se lahko vsaka mladenka počuti kot moderna princesa. 

Funkcionalna zasnova

Izjemno smo ponosni tudi na funkcionalnost vseh naših izdelkov. Vsi elementi, namenjeni shranjevanju, so oblikovali tako, da je tudi najmanjši kotiček prostora maksimalno izkoriščen. Priročne garderobne omare so idealne za shranjevanje oblačil in igrač, stenske police ponujajo praktično mesto za knjige in igrače, medtem ko je lahko nočna omarica skrivno mesto za največje dragocenosti.

Prijetno vzdušje

Prepričani smo, da lahko s katerokoli našo linijo pohištva ustvarite očarljiv prostor za kakovostno bivanje vašega otroka. Če želite, da prostor na njegov razvoj vpliva spodbujevalno, potem bo odločitev za pohištvo iz linije Vibe Grey zagotovo prava. Ličnice posameznih elementov krasijo kaligrafski napisi, ki navdušujejo z različnimi motivacijskimi pomeni in krasne ilustracije.

Damski kotiček

Marsikatera mala gospodična sanja o tem, da bi imela svojo čisto pravo mizico za ličenje. Mi smo se odločili, da te sanje uresničimo in nastala je damska mizica z ogledalom, ki je namenjena urejanju videza.

 Prostor za domačo nalogo

Ker se zavedamo, da je pomemben del odraščanja tudi izobraževanje, smo veliko pozornosti posvetili oblikovanju pisalnih miz. Ker svoj del zahteva tudi shranjevanje šolskih potrebščin in knjig, imamo skoraj v vsaki kolekciji tudi police za shranjevanje.

 

Go top